Seger i Sandhamn Open

I Sandhamn Open Hav tävlades det i två klasser, ORCi och SRS.
Vädret var, som alla som var ute i skärgården vet, fanstastiskt. Med sol och värme och även en del vind..

Havskappseglingen i ORCi vanns av Lennart Evrell i sin First 40,7 Aida. Lennart vann sin klass i Gotland Runt ifjol och verkar ha konserverat formen. Tvåa blev Patrick Forsgren med sin First 36.7 Team SWE 88 och på en fin-fin femte plats hittar vi fjolårets Beneteaucup Ost-segrare Hans-Åke Nordstedt i sin First 40,7 Absolute Blue.

I SRS-klassen deltog också tre Beneteau-båtar där First 36.7 Giselle med skeppara Peter Witt placerad sig bäst på 10:e plats. Andreas Hamrin i sin First 36.6 Blueprint kom på 14:e plats och First 50 Mix Megapol med skeppare Jonas Sandberg kom på 20:e plats.

Gratulerar till fina resultat!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.