Välkommen till Beneteauklubbens nya hemsida

Hej alla klubbmedlemmar.
Nu har även jag lyckats logga in på vår nya fina hemsida. Prova ni också och skriv gärna om era båtar, fina segelupplevelser, tekniska frågor som ni undrar över, där andra medlemmar med samma båttyp kan ge er sina erfarenheter.

Kom Ihåg att ni som redan är medlemmar skall registrera dina egna inloggningsuppgifter under ”Logga in” (högst upp till höger i detta fönster). För Er alla nytillkomna medlemmar så säger jag ”Välkomna” och skapa ert medlemskap under ”Bli medlem”. Du kan även läsa mer om detta under ”Medlem”/”Bli medlem”.

Vidare kommer medlemmar komma åt internt medlems info , ex.vis protokoll, medlemsförteckning osv. Var inte rädda att prova vår hemsida som vi i styrelsen ska bli ett levande forum för dialog mellan medlemmar och till oss i styrelsen

jag ser fram mot en fin seglarsommar för oss alla
Fair Wind
Ulf Scharing / Ordförande

Vår gamla hemsida ligger fortfarande upp under (http://gamla.beneteauklubben.org). Vi kommer fortlöpande flytta över information, protokoll m.m. från vår gamla till vår nya hemsida..

Om ni hittar något som inte fungerar som det ska så hör av er till Daniel Elofsson vars kontaktinformation finns på funktionärssidan. Eller skriv en kommentar här nedan i kommentarsfältet. Ni som är medlemmar i Beneteauklubben bör också bli medlemmar här på siten så att ni kan ta del av de saker som endast rör just medlemmar. Klicka på den här länken så kommer du till registrationsformuläret

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.