Nytt seglarår med båtmässan i Göteborg och riggträff i Stockholm,mm

Hej alla medlemmar!

Trots kylan ute går vi mot ljusare tider och dagarna bli allt längre. Båtsäsongen närmar sig och inleds redan den 2-10 februari med båtmässan i Göteborg.

 

1. Biljetter till Göteborgsmässan

Genom generalagentens, Oxelösunds Båt & Motor AB, positiva medverkan har vi fått ett antal fribiljetter till denna mässa. Ta chansen och möt Beneteaus generalagent och uppdatera er på Beneteaus fina segelbåtsprogram.

En biljett per medlem och först till kvarn gäller, då vi disponerar ett begränsat antal biljetter.

 Maila till mig ulf.scharin@telia.com ,  senast till torsdag kommande vecka, dvs den 31 jan, så ska  jag vidarebefordra en lista till generalagenten som kommer att lägga ut biljetterna med ert namn i ett kuvert i entrén i informationskassan

2.Segel- och riggträff den 14 februari i Svinninge Marina, (norr om Stockholm)

Av den medskickade bilagan (bara i direktsänt mail) framgår ett intressant program som gäller segeltrim, rigg, tampar m m hos Doghouse Marine kl.19,00

Välkomna till detta möte. Anmälan sker till mig ulf.scharin@telia.com senast den 6 februari för vår detaljplanering..

3. Klubbens årsmöte kommer att hållas på Älvsjömässan lördagen den 9 mars kl 15.00

Även här har Oxelösunds Båt & Motor lovat att sponsra med ett antal biljetter så att man får möjlighet att se mässan på dagen och vara med på årsmötet på 15.00 – 17.30.

Det blir ett intressant program som förutom sedvanliga årsmötesförhandlingar kommer att bl a gälla sjöräddning och hur ett larm hanteras tills uppdraget är genomfört och avslutat. Vidare blir det en uppdatering av senaste nytt om Beneteaus segelbåtsprogram, prisutdelning av vandringspris m m.

En inbjudan med årsmöteshandlingar, detaljprogram m m kommer att skickas ut i god tid före denna dag. Gör redan nu en notering i er kalender.

Vi hoppas på ett fint seglarår 2013 för oss alla.

Med vänliga hälsningar

Styrelsen