Instagramma dig genom segelsäsongen!

Vi har lagt upp ett nytt menyval här på Beneteauklubben. Instagram hittar du i menyn numera. Vi tycker det vore kul att se bilder från din seglats och enklaste sättet att göra det på är att ladda ner appen och registrera ditt eget instagramkonto. Sen är det bara köra igång och fotografera! Men glöm inte att använda, den så kallade hashtaggen, #beneteause när du fotograferar din beneteau eller från den – då dyker den automatiskt upp under instagram här på beneteauklubben.

För dig som vill ha lite mer utförlig information om hur du använder instagram – läs vidare!

Ladda hem appen

Gå till Appstore/Google Play och ladda hem appen Instagram till din telefon. Den är gratis.

Skapa ett konto

För att kunna ladda upp bilder, följa dina favoritfotografer, gilla och kommentera bilder måste du ha ett konto. För att skapa ett konto i Instagram behöver du hitta på en användarnamn och ett lösenord plus att du måste ha en epostadress.

Lägg upp din första bild

När du har registrerat dig och loggat in kan du posta din första bild på Instagram. Antingen tar du en bild direkt i appen eller så hämtar du bilder från ditt bildbibliotek i telefon.

Du väljer själv om du vill lägga på ett filter på bilden. Du kan också välja att skriva några rader om bilden, för att beskriva vad det är. Det är här du ska lägga in #beneteause för att vi, automatiskt, ska kunna hitta den!

När du lägger upp din bild kan du också välja att dela den, till exempel på Facebook eller Twitter – för att kunna göra detta måste du logga in på respektive sajt, något som du gör direkt från Instagram. Du behöver bara logga in en gång, sen kommer appen ihåg dina inställningar.

Hitta vänner

Instagram hittar dina vänner automatiskt: antingen från din telefonbok, från dina Facebookvänner eller såna du följer på Twitter. Programmet hittar helt enkelt de du känner som också använder Instagram.

Gilla bilder

Det är enkelt att gilla bilder du hittar, klicka ”Like” eller lämna en kommentar. När någo kommenterar eller gillar dina bilder får du ett litet meddelande i appen om just detta.

I appen ser du vilka bilder dina vänner har gillat och vilka som gillar dina bilder – ett perfekt sätt att upptäcka nya bilder och fotografer.

Tagga dina bilder

Taggning är en sorts märkning, som gör det enklare att kategorisera dina bilder och underlätta för dina besökare att hitta fler, liknande bilder. Du väljer själv om du taggar på svenska eller engelska. Vi vill gärna att du taggar dina bilder som har med Beneteau att göra med taggen #beneteause.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.