Vårens båtmässor i Göteborg och Stockholm

Biljetter till båtmässorna i Göteborg den 1-9 februari och i Stockholm med årsmöte lördagen den 8 mars 2014

Hej alla Beneteaubåtsseglare!

Dagarna börjar så sakta bli längre och den 1-9 februari är det båtmässa i Göteborg. Då börjar seglarsäsongen på allvar.

Göteborgsmässan

Där kommer bl a den nya modulbyggda Oceanis 38 att visas av vår svenska generalagent Oxelösunds Båt & Motor tillsammans med den nya samarbetspartnern i Göteborg, Boatdealer. Ta chansen och möt dem och få en presentation av Beneteaus fina båtprogram.

De har lovat att sponsra med ett antal fribiljetter till Sv. Beneteauklubbens medlemmar och ordnar dessutom en specialvisning och presentation för oss den 1 febr. kl 16.00 i deras monter.

Vi har ett antal biljetter, i första hand en per medlem. Maila till mig ulf.scharin@telia.com, om ni vill ta del av erbjudandet senast den 25 januari, då hinner vi ordna biljetterna. De kommer att läggas ut i informationsdisken vid mässentrén med ert namn.

Stockholmsmässan

Vi kommer att ha årsmöte där den 8 mars, kl. 15.00.

Även till den dagen har Oxelösunds Båt & Motor lovat att sponsra med ett antal fribiljetter.

Då finns det tid att under lördagen besöka mässan och Beneteaus monter. Redan nu vet vi att Sense 55, mässans största segelbåt tillsammans med Oceanis 41 kommer att vara där.

Sedan hinner ni med årsmötet, som kommer att ha flera intressanta programpunkter. Jag återkommer med detaljer och anmälningstid senare i februari.

Med många seglarhälsningar

Ulf Scharin

ordf.

20140115-233916.jpg