Samarbete med Viamare

 

Hej alla medlemmar

 

Samarbete med Viamare.
Jeanneauklubben och Beneteauklubben och har inlett ett samarbete med Viamaregruppen. Se mer info om Viamare. Viamare har ett antal verksamheter som kan vara av intresse för oss.Promarina är ett av deras dotterbolag. Promarina driver bland annat ett antal gästhamnar och erbjuder dig som är medlem i Beneteauklubben 10 % rabatt på gästhamnsavgiften och på cafésortimentet. Du får också 10 öre rabatt/l drivmedel på deras sjömackar. Promarinas gästhamnar hittar du i Arkösund, Furusund, Mariefred, Norrtälje, Oskarshamn, Oxelösund, Strängnäs, Uddevalla och Västervik. Sjömackarna finns i vissa hamnar, mer info om varje hamn hittar du på hemsidan, www.promarina.se. För att ta del av rabatterna krävs en Beneteaubåt plus en synlig klubbvimpel som visar att du är medlem i Benetauklubben. Detta erbjudande går inte att kombinera med andra erbjudanden och rabatter.

Även Stockholmradio och Sjöassistans ingår i Viamaregruppen och kan vara till nytta för oss som är ute och seglar. Mer info om deras verksamheter hittar du på respektive hemsidor: www.stockholmradio.se och www.sjoassistans.se.

Sjöklar Kustakademi AB 
www.sjöklar.se är en annan del av Viamare, som sysslar med marina utbildningar och till att börja med erbjuder de 1000 kronor rabatt på sin privatkurs ”Din Egen Båtlärare” se mer: http://sjoklar.se/fritid/kurs Rabattkod: ”privatkurs”

Om du har en tappat din klubbvimpel eller har en utsliten, maila mig så skickar vi en ny kostnadsfritt till dig

Med seglar hälsningar

Ulf Scharin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.