God Jul och Gott Nytt År 2015

Hej alla medlemmar

Ett år är snart slut och vi ha många helger framför oss.

2014 har bjudit på mycket fint sommarväder med fin segling på det flesta håll i Sverige. Detta med undantag för den kalla juni och speciellt midsommarhelgen.

I vår klubb har vi haft lite annorlunda och mer välbesökta aktiviteter 2014. Det har varit seminarium om sjukvård ombord, träningssegling med erfarna segeltrimmare och el ombord. Vi har genomfört dessa aktiviteter tillsammans med Sv. Jeanneauklubben och det har fungerat utmärkt. El ombord sändes också över internet för första gången för att ge medlemmar utanför  Stockholmsregionen möjlighet att delta via nätet. De reaktioner vi fått på det har varit mycket positiva.

En ny aktivitet med internetsändning planeras i mitten på februari och kommer att gälla dieselmotorn och allt runt den för att undvika oplanerade fel och stopp. När planeringen för det seminariet är klar ,kommer en separat inbjudan.

Vi  vill så gärna genomföra liknande eller andra trevliga aktiviteter utanför stockholmsområdet där vi har många medlemmar och då tänker jag i första hand på västkusten och Göteborgsområdet. Det krävs då att vi kan hitta några intresserade medlemmar som med styrelsen support är sugna och intresserade att genomföra olika  aktiviteter.

Överhuvudtaget är det ett generellt problem för ideella föreningar att hitta medlemmar som är beredda att avsätta lite tid för att utveckla verksamheten, Vi som varit med några år vet att det inte tar så mycket tid men ger mycket tillbaka av glädje och fin stämning och trevliga  personliga kontakter.

VI behöver flera som ställer upp och det gäller både lokalt ute i landet som  i styrelsen. I styrelsen kommer det att ske ändringar vid årsmötet  då några medlemmar har aviserat att de av olika skäl inte står till förfogande för omval.

Tveka inte utan kontakta mig eller Anders Jonsson (anders.jonsson@forwardconsulting.net) som är sammankallande i valberedningen att ni gärna vill ställa upp  i någon form, så kan vi diskutera det vidare.

Jag har vidare i ett separat som mejl till er våra medlemmar,  skickat ett trevligt julbrev från  Oxelösunds Båt & Motor AB  som de har skickat ut till de kunder som köpt en Beneteau. Brevet ger en bra uppdatering om nuläget och inriktningen för 2015 för Beneteaus segelbåtar i Sverige

För styrelsen

Ulf Scharin ordf.

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.