Inbjudan till Seminarium, dieselmotorn ombord den 11 februari 2015

Inbjudan till Seminarium, dieselmotorn ombord för att få den att fungera säkert och bra.

Vi vill kunna lita på att motorn fungerar  varje gång vi startar den, oberoende om det är dåligt väder, vindstilla eller när vi ska ut eller in i hamnen.

Vi som har varit med om att den inte har fungerat vet vilken obehaglig känsla det ger och det kan nästan vara lite chockartad då det ofta är tufft väder eller nära land  vid en tilläggning, etc.

Vill du lära dig  mer om motorns funktion hur man bäst underhåller motorn samt  hur man kan minimera problemen under båtsäsongen, då är detta ett utmärkt tillfälle att bättra på dina motorkunskaper.

OBS! Vi vill att alla ska kunna vara med på detta seminarium. Vi undersöker om vi kan streama detta event live som vi gjorde med seminarium el-ombord. Vi återkommer snarast om detta.

 

För att reda ut lite av de här frågorna och få tips om vad man kan göra, arrangerar Jeanneau och Beneteau klubbarna och Viggbyholms båtklubb  ett seminarium om dieselmotorn ombord. Det kommer att bli tillfällen till frågor och diskussioner under seminariet.

Program
Vi kommer att få lyssna till en expert inom området. Lars Lundbladh, som sakkunnig alias Dr Diesel, har varit med sedan starten av Praktiskt Båtägande.Det kommer att bli tillfällen till frågor och diskussioner under seminariet.

Tid:               Den  onsdagen den 11 februari kl.  18.30. Vi börjar med att fika  och seminariet börjar kl 19.00- 21.00.
Plats:            Viggbyholms båtklubb, klubblokalen. Hamnvägen 1 183 57 Täby. (det finns bra med parkeringsplatser och det går också bra att åka kollektivt)

Anmälan: Skickas till mig ulf.scharin@telia.com senast den 4 februari

För er som bor utanför Stockholm och inte kan delta fysisk ska vi undersöka om ni kan få se detta seminarium via datorn / live-stream på er dator/telefon/padda via länk som senare kommuniceras antingen via mejl och/eller via inloggning på hemsidan.

Anmälan till mig  både ni som kommer till mötet och ni som vill följa det på online. Skriv ”kommer till möteslokalen” eller ”följer mötet online”.

För styrelsen

Ulf Scharin

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.