Yachtsale ny leverantör av Beneteau!

– Vi är mycket glada att få representera en utav världens största båttillverkare.

Det här blir ett perfekt komplement till våra begagnade segelbåtar, meddelar Yachtsale´s ägare Mattias & Henrik Kennebäck.Yachtsale Mattias och Henrik (3)

Efter att tidigare sålt Jeanneau som också ingår i Beneteau Group blev valet enkelt. Med lång erfarenhet inom försäljning av nya och begagnade segelbåtar kommer vi att kunna stärka varumärket Beneteau i Sverige.

– Vi har märkt en stor efterfrågan av moderna begagnade segelbåtar i bra skick. Vår målsättning är att leverera en exklusiv produkt med högsta kvalitet och service. Vi hälsar alla våra nya och gamla kunder välkomna.

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.