Temakväll Marstrand: Dokument inifrån Team SCA

Här är ett tips till alla er på västsidan. Den 22 oktober bjuder Pantaenius till möte med Anna-Lena Elled från Search Magazine. Anna-Lena SCA

Hon kommer att berätta om sina äventyr ombord på SCA under senaste upplagan av Volvo Ocean Race. Missa inte detta enastående tillfälle att få ta del av förberedelserna inför och livet ombord på en av världens tuffaste kappseglingar!

Eftersom Anna-Lena bland annat ansvarade för maten ombord, har hon dessutom lovat att bjuda på sin favoriträtt bland frystorkat.

Anna-Lena Elled var reporter ombord Team SCA under Volvo Ocean Race 2014-15. I kväll berättar hon om den omvälvande resan med besättningen från laguttagningarna vid träningsbasen i Puerto Calero fram till målgången i Göteborg.

Team SCA initierades 2012 av det globala hygien- och skogsindustriföretaget SCA. För första gången på över 10 år öppnades dörren för kvinnliga seglare till Volvo Ocean Race och havskappsegling i lagform på högsta nivå.
”Uppgiften, att på lika villkor tävla mot de erfarna manliga besättningarna var enorm, resan givande och resultatet tillfredsställande. Den största utmaningen ligger dock framför oss.” – Anna-Lena Elled

Anna-Lena startade Search Magazine tillsammans med sin sambo 2007. Idag är Search Sveriges ledande livsstilsmagasin för seglare

Missa inte detta tillfälle!
Vi bjuder självklart på något att äta och dricka.

Anmälan kan endast göras på denna mailadressen och antal platser är begränsat till 50, det är först till kvarn som gäller.

event@pantaenius.se

Plats: Hamngatan 25, Marstrandsön
Datum: 22 oktober
Tid: 19.00

VÄLKOMNA!

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.