Kontrollera och använd flytvästen!

Internationella Flytvästdagen lördag 21 maj uppmärksammas i ett stort antal länder. I Sverige är det den dag då en lång rad organisationer och myndigheter kommer att informera om den stora nyttan av att använda flytväst på sjön.

  1. Ta på dig flytvästen
  2. Filma eller ta en bild
  3. Lägg upp på Instagram med tag #flytvästdagen #beneteause

Inför den Internationella Flytvästdagen kommer de samverkande organisationerna och myndigheter på olika sätt att sprida information om nyttan av att använda flytväst vid aktiviteter i Sverige och via media och sociala nätverk.

Så här kontrollerar du din uppblåsbara flytväst.

Kryssarklubben väst hjälper till med kontroll.

Svenska Livräddningssällskapet

flytvastdagen

 

 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.