Kyl/Frys

Hej

Vi har en Oceanis 46:a från 08 och undrar lite angående kyl och frys. Vi har ju ett 130liters kylskåp och enligt vad jag kan förstå så ska boxen i bänken vara en frys. Jag har haft kyltekniker ute och kollat och servat kompressorer och gått igenom allt och han säger att det är kylar bägge två. Så jag ringde yachtsale och fick ut sprängskissen på kylskåpet och ”boxen” och det är exakt samma ”maskineri” i bägge. Så min fråga är, har jag missförståt eller finns det båtar som verkligen har en riktig frysbox. Jag skulle ju verkligen vilja ha en frysbox och inte bara dom två små frysfack som finns idag. Verkar inte gå att lägga till bilder i detta något märkliga forum.

 

Kommentera nedan…

Om författaren

Göran Ekholm

Stolt ägare av en Oceanis 46

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.